yeni dönemde insanlar bir insanın burcuna göre yargılıyor sizce nasıl bir hareket
P3JER Bence hiç doğru değil çünkü ben burçlara inanmıyorum. Her şey kişilik meselesi burç değil.
P3JER Ben tanıştığım birine burcunu sormam arkadaşlarımın da hiç birinin burcunu bilmem, bence değersiz.
P3JER İnsanları burçlarına göre yargılamak yanlış bir davranıştır. Herkes burcunun özelliğini taşımaz ve yargılamak da yanlış bir davranıştır.
P3JER Çok yanlış bir hareket bence. Çünkü her insan burçlarının özelliğini taşımıyor ki nasıl yargılanılsın. ben mesela burcumda çok sakin biridir yazıyor ama ben en ufak bir şeye sinirlenen biriyim. Bence yargılayanlar da yargılamamalı.
P3JER eget burçlara cok inanan birisiyseniz sizin icin önemli olabilir karşınızdaki kisinin burcu ama benim için önemli değil.
P3JER Son derece saçma. Eğlenmek icin sorarsın öğrenirsin de daha ilerisi olamaz. Her insanın burcundan bağımsız bir çok özelliği olabilir. Burcunu öğrenmeden önce ona kendini sorarak , tanıyarak yorumlamak en doğrusudur.
P3JER İnsanı burcuna göre yargılayan insanlara anlam veremiyorum. Gerçekten çok saçma.
P3JER Bence çok saçma.Cunku bir insanın nasıl olduğunu neler yaşayacağını kendisi belirler yani kendi yolunu kendi çizer.Burcta 1 2 bir şey söylüyorlar bazılarında tutunca diyorlar ki burçlar doğru gerçek ama benim için bir saçmalıktan ibaret.
P3JER DOĞRU DEĞİL
P3JER çok yanlış bir sistem. Her zaman bu burçlar mevzusunu asla kabul etmedim etmeyeceğimde. İnsanların bir çoğu burçlardaki olumsuz yorumlar yüzüne hayata küsmekte. Bizlere her ne kadar normal gelsede yada umursamaz davransakta çok yanlış bir uygulama. Asla tavsiye etmediğim bir durum.
P3JER kesinlikle dogru bır davranış değildir. Bir astrolojı kavramı vardır evet her burcun ozellikleri var onada evet fakat her kişi ve birey kendine özgüdür her anlamda o yuzden yargılamak kimseye dusmez.
P3JER bence yanlış. Zaten ben burçlara oldum olası hiç inanmam. Çok saçma bence
P3JER Tamamen yanlış bir zihniyettir. Burçla adam seçmemi olur kişiden kişiye her şey değişebilir zevk meselesi renkler ve zevkler tartışılmaz.
P3JER Her insan farklır yaklaşık 8 milyar insanı. 12 burca bölerek yargılamak saçmalıktır.
P3JER Burçlara ben açıkçası hiç inanmıyorum.Tabi burçlar burç sahiplerine uyumluluk gösterebilir fakat herkeste aynı şey söz konusu değil.Burçlara göre milleti yargılayan kişinin aklından şüphe duyarım.“AA sen balık burcumusun ağlaksın demi herşeye ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorsun” diyen birisinin ağzına çakası gelir herkesin 😃.Olayın özeti bence çok saçma.
P3JER Bence çok saçma, bir insanı burcuna göre değil karakterine göre yargılayın. Bazen burçları haklı çıkıyor ama kimse kötü burç diye öyle olacak hali yok. Burca değil karaktere önem verin. Hayatınıza olumlu bakın.
P3JER Bir insanın burçlarına göre yargılamak yanlış olur. Bir insanı tanıyıp da yargılamak daha doğrudur. Tanıdıkça bir insanı çözebilirsin. Ona göre de yargılarsın.
Yargılamak çok doğru değil. Burçlara inanan bir insan burcunuzu yargıladığı an insanların sadece güneş burcundan ibaret olmadığı, yükselen burç, ay burcu, evlerdeki burçlar gibi birçok etkenin olduğundan bahsederek kişinin bu yargısını kırmaya çalışabilirsiniz. Burçlara inanıp inanmamak konusunda kişileri değiştiremediğimize göre burçlar hakkında bilgimizi konuşturmak en iyisi.
Bence yanlış bir tutum, bir insanın burcuna göre ona sen böylesin, senin huyun şöyle gibi tavırlar yapmamak gerekir, burç sadece eğlence amaçlı okunabilir, ama böyle şeylere inanmak çokta doğru birşey değildir.
bunu yapmak tamamen cahilliktir bence. ben ne zaman doğacağımı seçemiyorum bile seçebilsemde burcumu yargılanamaz o ayrı konu tabi. burçlar bence eğlencesine olan şeyler. bu konuda yargılayan varsa uzak durmak lazım.
Saçmalığın daniskası burçlara bu kadar inanmak bana çok saçma geliyor. İnsan nerde ve ne zaman doğacağını kendisi seçemiyor. Burçlar insanın kişiliğini tamamen yansıtmaz.
kaanbodur Aynen çok katılıyorum. Burçlara göre hareket etmek çok yanlış kesinlikle.
Asla doğru değil. Burçlar bazı aylarda doğan insanların ortak özelliğidir. Herkes o özellikleri yansıtmaz. İnsanı Burcu ile değil yüreğine bakarak sevin.
bence saçmalık çünkü burca göre değil kişiliğe göre mesela benim burcumla yaptığım şeyler ve kişiliğim hiç tutmuyor.Onun için fazla inanmam saçma geliyor.
doğru değildir olmazda çünkü burçlar bana saçma geliiyo öyle bişey olduğuna inanmıyorum
Bence yanlış bir davranış o insanın burcu o diye onunla yeterli bir vakit zaman geçirmezsen o insanı tanıyamazsın.
Hiç doğru değil.Sonuçta insanlar burçlarını kendileri seçmiyor,kendilerinin belirlemediği birşey içinde insanları yargılayamayız.Ayrıca,burçlar insanların kişiliklerini belirliyor düşüncesine hiç katılmıyorum.Bunun doğru olmadığını ispat etmekte çok kolay,burçları aynı olan iki insanın kişilikleri ve özellikleri tamamıyla farklı olabiliyor.
Herkez burçlarının özelliklerine göre olmadığı için burçlara gore insan yargılamak çok doğru değildir, herkes burçlarla ilgilenmiyor zaten.
insanları burçlarına göre yargılamak saçma bence bu doğru değil bence her insanın kişili ve karakteri farklıdır.
Burçlar eğlencedir. Kişilerin ailesi ve çevresi kişiğinin oluşmasında etkilidir. Bu kadar ciddiye almak yanlıştır.
hiç doğru değil bence . Çünkü 12 tane burç var ama milyonlarca insan var kimse kimseye benzemiyor herkesin karakteri farklı.
Tabiiki doğru değil , hepimiz parmak izlerimiz gibi birbirimizden farklıyız . Çok ciddiye almamak gerekir .