Sakız çiğnenirken kişi kendisini neden havalı hisseder?
amineriyaze bence diziler ya da filmlerden örnek alınarak uydurulmuş bir şey
amineriyaze bunu da ilk defa duydum nasil havalı hissediyor insan ? Ben tam tersine sokakta toplum içinde asla sakız çiğnemem sadece boğaz ağrısı yaşarken grip durumunda nefesim açılsın diye mentollü sakizlar alırım
Iyy bence alakası bile yok gerçekten sakız çiğnerken kendini havalı hisseden insanlar var mı bu hayatta 🙂
Bence sakız çiğnerken kimse havalı olmaz aksine çok çok itici durur ve iğrenç durur.
Toplum içinde sakız çiğnemek görüntü açısından toplumca hoş karşılanmayan bir harekettir.O nedenle hiç havalı göründüğünü sanmıyorum.Havalı hisseden kişi hislerinde yanılıyordur.
Sakız çiğneyen insan psikolojik olarak kendini rahat hisseder ve kendine ait bir özgüveni vardır.Bu tip insanlar pek toplum tarafından sevilmez.
Açıkcası sakız çiğnemek havalı değildir. Bana kalırsa çok saygısızca bir durumdur bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Sakız çiğnerken havalı hisseder mi bilmiyorum ama dikkatini sakiza verdiğiniz için insan kendini daha rahat hisseder.
çiğneme sitiline bağlı biz genelde sakızı hunharca çiğnediğimizden havalı hissetmek çok zor.
Sakız çiğnerken kendini havalı sanana hiç rastlamadım açıkçası değişik bir hareketmiş 😄
Bence çok manasız bu duyguya kapılmak, hatta sakız çiğnemek genel olarak pek hoş karşılanmaz bile.