benim papara hesabım var doğrulanmamış onu doğrulasam sıkıntı olur mu.
Ramazanasor Güven meselesi papara uygulama bence bütün bankaların istediğibi isterler
Ramazanasor Birçok yerde T.C no kullanıyor zaten ama şüphe duyuyorsan,içine sinmiyorsa verme bence.
Ramazanasor Sana kalmış kardeşim için sinmezse uğraşma araştırdık her yere illaki bunu yapan vardır bana kalırsa şüphe uyandırıcı ben pek güvenmiyorum
Ramazanasor bende kullanıyorum güvenli bir hesap bir sıkıntı olacağını düşünlüyorum ama kart başvurusunda bulunursan tc kesin ister.
Ramazanasor Ben de kullanıyorum ve şimdilik bir sıkıntıya rastlamadım ve bir sıkıntı olucağını da düşünmüyorum iyi günler.
Ramazanasor Benimde papara hesabım var ben bilgilerimi verip doğruladım bir sorun yaşamadım senin de bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.Sorun yaşarsanda şikayet etme hakkın var şikayette bulunabilirsin.
Bence Paparaya guvenebilirsin istersen eposta adresin ile kayıt olabilirsin
Artık her yere T.C bilgilerini veriyoruz neredeyse. Bir sıkıntı olacak olsa her an olabilir. İçine sinmiyorsa verme.
Bence vermek ilerde sorun yaratabilir diye düşünüyorum herseyde temkinli yaklasmakda fayda var
Bu senin bileceğin bir iş ama birçok insan papara kullanıyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Her şeyde tc kullanılıyor zaten.
Bankalar, banka kartları gibi bir çok şeyde lazım. Tabii güvenmiyorsanız önce bir kullanana sorun. Herhangi bir sorun yaşamış mı diye. Ondan sonra kararınızı verin.
Bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bence verilmeli normal bir internet hesabından farkı yok.
Paparanheabım yıllardır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim fakat her yer de TC kimlik numarası verilmesi doğru değildir
Hiç içinde korku olmasın sözleşmeleri var hiç bir şey yapamaz bende kullanıyorum tc mide verdim hiç sorun olmadı.
Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz. Güvenilir bir yöntemdir. Ben de kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Papara güvenilir bir para gönderme / çekme uygulaması. O yüzden güvenebilirsin TC numaranı verebilirsin.
Çok fazla kullanıcısı var bir sorun olursa mağdur olacağınızı sanmam. Ben verdim yani bence verebilirsiniz.
Artık çoğu uygulama bu konuda kimlik numarası istiyor.Kullanıcısı yoğun ve güvenli bir uygulama olduğunu düşünüyorum.