Her insan kıskançtır ama her şeyin olduğu gibi kıskançlığın da seviyeleri vardır, en kıskanç burçlar hangileridir
-
senernursena en kıskanç burçlar akrep ve boğa burçları der ilgilendikleri kişiyi paylaşmayı sevmezler.
senernursena Her burçta biraz kıskançlık vardır ama bu konuda ilk sırada sanırım 🦂 akrep burcu var ikinci sırada ise 🦁 Aslan Burcu.
senernursena Akrep, Koç, Başak burçları en kıskanç burçlardır.
senernursena En kıskanç burçlar akrep, aslan, balık ve ikizler bence. Kıskançlıklarının nedenleri değişebilir.
senernursena yengec burcu asırı kiskanc ama bir o kadar da karda yuruyup izinibelli etmeyen burclardir.Kiskanc olduklarini belli etmezler.Terazi burclari da asiri kisknc ve sahiplenici burclardir.
senernursena Kesinlikle akreptir. Hayatımda bu kadar kıskanç ve sahiplenen burç görmedim bazende boğucu olabiliyor. İkizler de kıskançtır mesela ama onlar akrepler kadar belli etmiyorlar.
Akreptir kendimden biliyorum. 😂😂 Aşırı kıskancım ama biktircak kadar değil yani bazen..
En kıskanç burçlar akrep , yengeç , aslan ve Koç burçlarıdır ve en kıskanç olanı akrep burcudur.
Bence en kıskanç burçlar kova, akrep, aslan, boğa ve oğlak burcudur çünkü sevdiklerini çok önemserler, değer verirler kimseyle paylaşmak istemezler.
BENCE YAY KENDİMDEN BİLİYORUM AŞIRI KISKANCIM
kıskançlık burca bakmıyor insanın karakter özelliklerini bakıyor ama illa burç söylemem gerekirse balık. çünkü aşırı derece de kıskanç bir yapım var.
Kıskançlıkta top olan en bilinen burç akrep ve ardından aslan gelir. Ardından oğlak olabilir. Ama bunlar karakter meselesi. Ben aslanım ama öyle kıskanç biri falan değilim. Güven duyarsam adam fizana bile gidebilir, istediğiyle de arkadaş olur. Ama işte güveni vermeli yoksa zaten devam etmem. Kıskançlıkla uğraşamam.
Astrolojiye göre en kıskanç burçlar Koç burcu, Boğa burcu, Akrep burcu ve Yay burcudur.
Bence en kıskanç burçlar Akrep burcu, Koç burcu, Oğlak burucu ve Terazi burcu.
Kıskançlıkta kesinle su grubu derim. Akrep, yengeç ve balıklardır. Hatta çoğu zaman bu kıskançlık durumları takıntıya dönüşebiliyor. Şunu da belirtmek gerekirse bu kıskançlık tanımını çiftler arasındaki kıskançlık üzerinden yaptım. Yoksa normal hasetlik anlamında bir kıskançlık dersek terazileri tek geçerim.
Astrolojide en kıskanç burç akrep burcu kabul edilir. Akrepten sonra ise ikinci sırayı aidiyet ve sahiplenme duygusu yüksek olan yengeç burcu alır.
seven insan kıskanır burca pek bakmamak lazım bence ama akrep burcunun diğer insanlara oranla fena halde kıskançlığı vardır.
Bence burç kıskanç olmayı belirlemez çünkü neredeyse tüm insanlarda kıskançlık vardır
Ben en çok; aslan, yengeç ve koç burçlarının kıskanç olduğunu düşünüyorum. Buna akrepler de eklenebilir aslında.
net yay ve boğa
En kıskanç burçlar sıralamasında akrep ve aslan burcu olan insanlar birinci sıradalarmış. Ne derece doğru bilmiyorum ama bana göre en kıskanç burç başaktır. Başak burcunun kıskançlık listesinde neden başlarda olmadığını anlayamadım ? Bildiğim akrep burcu insanları kıskançlıktan çok kindardır .Aslında her insanda kıskançlık duygusu vardır kimi bu duygusunu açıkça belli eder kimiside belli etmez ama için için kendini bitirir.
Akrep, aslan, yengeç ve koç en kıskanç burçlar arasındadır. Bunların arasında en kıskanç olan tabikide akreptir.