En saplantılı burçlar hangileridir?
Ofsayt İkizler, yengeç, aslan ve başak burçları saplantılı burçlar olabilir. Taktımı tam takar yani.
Ofsayt en saplantılı burçlar Başak♍ İkizler♊ Yengeç♋ Terazi♎
Ofsayt İkizler ve boğa diye düşünüyorum. İlk istemiyolar ama sonrasında tutulup kalıyolar.
Saplantı haline getirerek işi büyüten burçlar akrep ve balıktır. İleriki aşamalarda olmayan bir şeyi var olarak bile algılayabilirler.
En saplantılı burçlar boğa ve akrep burcudur bence tabii yine kişiden kişiye göre değişen bir durumdur.
Akrep Boğa gibi geliyor bana
En saplantılı burçlar; yengeçler Akrepler Boğalar ve balık burçlarıdır.
Genellikle Akrep burçları saplantılı olur, herşeye kafa yorarlar, Boğa ve Yengeç burçlarıda saplantılıdır ama Akrep burcu kadar değildir.
Akrep ve boğa burçları takıntılı burçlar arasında başta gelmektedir. Yaşanılan bir durumu bitmiş olsa bile kabullenemeyebilirler ve kişilerle çok hızlı bir duygusal bağ kurdukları için çabuk kopamazlar.
En saplantılı burçlar, bazı astroloji yorumlarına göre yengeç, akrep, ve ikizler burcudur. Fakat tam olarak da kesin değildir. Çünkü her yorumda başka bir burç belirleniyor.
balık koç boğa yay
En saplantılısını bilemem insanı sinir hastası eden burçları sayabilirim.başak oğlak ve boğa üçünden uzak durun…
En saplantılı burçların başak ve akrep olduğunu düşünüyorum. Akıllarına bir şey takıldı mı asla peşini bırakmazlar ve olumlu yada olumsuz o iş sonuçlanana kadar dünyayı kendilerine ve çevrelerine zehir ederler.
Akrep burcudur. Çünkü içlerindeki intikam alma isteği ve zehrini boşaltma istekleri çok kuvvetli burçtur.