Kısa tırnaklara yakışan oje renkleri neler?
Ofsayt Kısa tırnaklara yakışan oje, hafif beyaz görünümlü ve parlatıcı ojeler kısa tırnaklara yakışır.
Ofsayt kısa tırnaklara soft renkler daha güzel durur. Tırnağın kısalığı çok göze batmaması için pastel renkleri tavsiye ederim.
Ofsayt Bence kısa tırnağa hiçbir oje rengi yakışmaz diye düşünüyorum .
Ofsayt
Kısa tırnaklara soft renkte ojeler yakışacaktır. Toprak tonları ve pastel renkler daha hoş durur.
Ofsayt Kısa tırnaklar açık tonlarda renkler sürülmelidir. Koyu renkler tırnakları kötü gösterebilir.
beyaz, bej yavruağzı, pembe gibi soft renkler yakışır
Daha açık renk yakışıyor kısa tırnaklara koyu renk pek iyi durmuyor. Açık tekli objeleri tercih edebilirsiniz.
Koyu ve cırtlak renklerden kaçınmalı daha şeffaf soft yumuşak renkler tercih edebilirsin.
Kısa tırnaklarda cırt ve koyu tonlar pek hoş durmuyor. Daha açık tonlar tercih edilmeli. Beyaz, pembe, parlatıcı, bej gibi.
Kısa tırnak kullanmayı tercih edenler için ojelerin rengi daha çok açık renkli pastel ve toprak tonları olmalıdır. Aynı zamanda kırmızı, ve dikkat çeken koyu renkler de kısa tırnakları ön plana çıkarmaktadır.
Soft renkler, sade renkler olabilir ama kesinlikle koyu ve özellikle siyah renkten tırnaklarınız kısayken uzak durun. Kötü bir görüntü oluşturuyor.
Işıltılı nude tonlar kısa tırnaklarda çok tatlı görünüyor, bence tırnaklar kısayken siyah oje de yakışıyor.
bence kırmızı, siyah veya beyaz kısa tırnaklar için ideal onun dışında çok dikkat çekmeyen pembe tonları da hoş durabilir
Beyaz bej parlatıcı ve daha açık renkler yakışıyor
Kısa tırnaklarda koyu renk kötü duruyo daha çok açık renk tercih edilmeli; beyaz,toz pembe ve bej gibi.
Soft ve açık renkler kısa tırnaklarda daha güzel duruyor. Mat veya neon ojeleri de tarzınıza göre sürebilirsiniz.
Bence rakı beyazı çünkü çok temiz gösteriyor tırnağı .
Beyaz krem tonlarda sıcak havalar olduğu için açık renk Beyzz bej çingene pembesi terhic edilmeli
Ben genelde pembe simli veya gri simli kullanıyorum. Uzun kısa fark etmiyor, harika görünüyor 😁
kesinlikle aama kesinlikle nude renkler çok yakışıyor