Uygun uçak bileti bulmanın taktiği var mıdır ? Uygun uçak bileti nereden alınır ve taktikleri nelerdir ?
floraxx uçak bileti sayfasına girip üye olup onu arka planda açık kaldığında onlar size indirim olarak mail gönderirler.
İlk önce hangi mevsinde gidecgini biliyorsan iyidir örnegin yazın biraz pahalı olabililiyor diger mevsimlere karşı o yüzden senin yerinde olsam enuygun uçak bilet sitesine giderdim ordan baktıktan sonra pegasus veya turkisharilens zaten bu ENUYGUN uçak bileti sitesi akkakçe gibidir nerde ucuzsa sana orayı gösteriyor yani direk oraya bak derim ben sana ve pegasusda bol kazanç puan diye bir şey var kaç kez uçtuysan sana herzamn puan veriri o verdigin puanları topla topladıktan sonra 1 uçak biletini bedava alabiliyorsun yeterli puan topladıysan.
kredi kartınızda bulunan bonus puanlarınız biriktirerek alacağınız biletten biriken puan kadar düşüş sağlayabilirsiniz.
Gideceğin yeri çok önceden belirlediysen bileti çooook uzun zaman önce almış olman, yaz mevsimi gibi tatil mevsimleri zamanları dışında alman, kartında birikmiş olan puanlarını kullanman ucuza bilet almanı sağlar.
önceden almak yada bu konu ile ilgilenen uygulama ve sitelerden birinden almaktır
Bileti çok önceden almak veya talebin daha az olacağı mevsim veya zamanlarda almaktır. Daha az bilindik havayolu şirketlerinde veya rötarlı uçuşlar tercih edilirse daha ucuza bulunması mümkündür.
Uçmak istediğiniz tarihten en az 1.5 ay önce bilet alabilirsiniz
Ucuz bilet almak istiyosak bileti en az 2 ay önceden alın . Sürekli fırsat kollayın ve düştüğü zaman düşünmeden alın .
Uçuş mili biriktiren kartınız varsa avantaj olabilir, önceden planladığınız yolculuğun biletini rezerve ederken değişim yapabileceğiniz şekilde almayı ertelemeyi seçebilirsiniz.
Çok sık uçak seyahati yapan biri olmamakla birlikte daha ucuz uçak bileti almakla ilgili bir yazı okumuştum. Eğer ileriki bir tarihe uçak seyahati yapma planınız varsa uygun uçak bileti almanın yolu, uçuş yapılmak istenen tarihten 3 hafta önce çarşamba günü bilet alınması. Geçerliliği veya fiyat farkı hakkında bilgi sahibi olacak bir deneme yapamadım ama ucuz bilet almak için denenebilir.