Küçüklükten beri çok fazla çizgi film izledik . Peki sizin en beğendiniz çizgi film hangisidir?
Melike5858 temel reisi çok seviyordum ☺️ İşe yaramayacağını bile bile yine de ıspanak 🥬 yiyince birden olağanüstü bir şekilde güçlenecekmişim gibi gelirdi☺️
Melike5858 Arthur ve cedrice bayılırdım. Okuldan gelir gelmez öğle arası arthur izleyerek yemeğimi yerdim. Öyle dalardım ki hep geç kalırdık çok özledim valla o günleri ☺️
Melike5858 yaşım ne kadar artarsa artsın hâla izlediğim ve izlemekten mutluluk aldığım çizgi film samuray Jack ve Generator Rex 🙂)
Eskiden pokemon çizgi filmini çok beğenirdim. Şimdilerde ise Rafadan Tayfa çizgi filmini beğeniyorum. Çünkü Rafadan Tayfa çizgi filminin verdiği toplumsal mesajlarla çocukları iyiye, doğruya, arkadaşlığa davet etmektedir.
Bence en iyi çizgi film marsupilamidir. İyi hatırlıyorum çocukluğumda tekrar bölümlerini hergün izliyordum. Hala da denk geldikçe izliyorum. Çok sevdiğim bir çizgifilmdi.
Yu gi oh ve Transformers ikisi de çocukluk zamanlarımda çok sevdiğim çizgi filmlerdi. Televizyon da onların başlamasını beklemek ve istediğin zaman izleyememek onları değerli yapardı.
Bence çocukluğumdan kalan redkit efsane bir çizgi dizidir yani hala izlemeyen varsa bence mutlaka izlesin bunun yanında hala ulusal tv de yayınlanan heidi izlemeyen varsa da o da efsanedir mutlaka çocuklarınıza izletin
En sevdiğim ve izlerken çok eğlendiğim çizgi film inspector gadget ve samuray jack. Çoğu sahnelerini hatırlamıyorum ama küçükken çok izlerdim. Benim için en iyileri bunlar.
johnny test gumball sürekli dizi johnny bravo şirinler çoçuklugum bu çizgi filimlerle geçti en çokta johnny testi severdim bilim ve süper güçler vardı çizgi filimde bende bu konulara meraklı oldugum için johnny testi çok seviyordum.