Site sosyal medya platformu mudur? Site sosyal medya platformu değil midir?
Sitemizin kuruluş amacı kullanıcılara doğrudan kazandırmaktır. Site yöneticisinin site için tek geliri site reklamları olup onun da tamamını kullanıcılara harcadığı bir platform. Amaç kazanmak değil, kazandırmak.
Sitenin kuruluş amacı googleda üst sıralara çıkarak yükselmek ve adını duyurmaktır. Bir sitenin adını duyurabilmesi için o sitenin üyeler tarafından ilgi görmesi gerekir. Bu da sıradan olmamasını gerektirir. Sitede ya kalite olmalı ya da geyik ortamı olmalıdır ki insanlar tercih etsin. Bunlardan hiçbiri yoksa kullanıcıların gayet iyi ücretler alması gerekir ki tercih edilsin. Yoksa tutup da lunapark nedir gibi saçma sapan soruların olduğu bir sitede yükselme beklenmez. Kim merak edip bunu googledan aratır ki? Umarım bu site de amacına ulaşır.
bence hem sosyalleşmeyi sağlamak hem bilgi edinmek ve hemde para kazanmak amacı güdüyor🙂
Aslında hem bilgi platformu hem sosyaleşme hemde hemde belirli miktarlarda kazanç sağlayıp gelir elde etmek amaçlı kurulmuş bir site.Bu sayede "Bilgi paylaştıkça çoğalır."düşüncesiyle hem bir konu hakkında bilgi edinip diğerlerinin de bilgi sahibi olmasını sağlamak amaçlanmıştır.
Bu sitenin amacı aldığı reklam gelirleri sayesinde hayatını idame ettirmek ve bu yönde kazanmış olduğu gelirin bir bölümünü bizlere aktarmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki internette kimse kimseye beleş bir şey vermez. Bu sebeple adminin veya yöneticinin amme hizmeti yaptığını ve bize hayır yaptığını düşünmek aptallık olur. Bu site çok mantıklı ve akıl dolu bir zekanın ürünü olduğuna inanıyorum. Sİte sahibini geliri beni ilgilendirmez ama benim daha çok kazanmam için onun daha çok kazanmasını isterim. Sonuçta ne kadar popüler bir site olursa o kadar geliri artacak ve bu sitede kabına sığmayacak ve genişleyecektir. Bu sebeple sitenin amacı para kazanmak hem bizim için hem site sahibi için bu da gayet etik. Bir çok kez bu ve benzeri sitelerden ve uygulamalardan ödeme almakta zorlandım. Anket yapıyorlar son soruda nedense hep arıza çıkıyor çok ilginç değil mi? Neyse İnşallah buradaki sihir de bozulmaz.
Sitenin temel amacı kullanıcılar sayesinde sanal sözlük oluşturmak.Kullanıcıların hem bu emeği karşılarında onlara para kazandırıp hemde sitenin gelir elde etmesini sağlamakta temel esaslardan.
sitenin amacı hem bilgi hem de para kazanma...sonuçta her emeğin bir karşılığı olmalı değil mi..ama güzel gayet güzel şeyler öğreniyoruz...
Hem soru sorup bilgilenmemizi sağlayan hem de para kazandıran bir platformdur. Sosyal midir? değil midir? bilemem.
Soru sorup ve cevap yazıp, bilmediğimiz soruların cevaplarını öğrenebildigimiz bilgilendiren ve para kazandıran bir site diyebiliriz.
Öğretirken kazandırmak.
Bu sitenin amacı hem sorulara cevap bulmak hem de para kazandırmak bence .