Merhaba arkadaşlar,
Bu bölümü sadece siz ve yönetim ekibi görebilecek.
Kullandığınız kopyalar, geçiştirici cevaplar ve yanlış cevapları burada ayrıntılı olarak görebileceksiniz.
Kendini zeki zanneden bazı arkadaşlar, kimsenin cevaplamayacağı sorular sorup, bu sorulara botlar sayesinde görüntülenme elde etmeye çalıştı.
Gelen bağlantılar yurt dışı kaynaklı.
Bu yüzden, görüntülenmelerde en az 2 cevabı olan sorular için ücret kazanacaksınız. An itibariyle ücretlendirmeyi eskiye nazaran %20'yi arttırdım. Biz iyi niyet gösterip, daha fazla kazanmanızın yollarını ararken bazı arkadaşlar bunu suistimal etmeye çalışıyor ne yazık ki.
Bazı arkadaşlar ücretlendirmenin nasıl olduğunu soruyorlardı, bu vesileyle buradan örnekler vererek anlatmak istiyorum.
Bizim belirlediğimiz değer örnek olarak 10 kuruş olsun.
İlk Örnek : Eğer soruda 75 harf üstü 2 cevap ve 1 soru varsa toplamda 3 yazı olarak değerlendirilir.
Her görüntülenmede 10 kuruş / 3 = 3.33 birim.
Eğer, bu soruyu arkadaşlarınızla veya sosyal medyada paylaşırsanız ve gösterim elde ederseniz kazancınız da o kadar artar.
Bu örnekte, kimsenin cevap vermediği ama insanların merak ettiği soruya cevap verdiğiniz için, az cevapta olsa yüksek kazanç elde ettiniz.
İkinci Örnek : Eğer soruda 75 harf üstü 19 cevap ve 1 soru varsa toplamda 20 yazı olarak değerlendirilir.
Her görüntülenmede 10 kuruş / 20 = 0.50 birim.
Eğer, bu soruyu arkadaşlarınızla veya sosyal medyada paylaşırsanız ve gösterim elde ederseniz kazancınız da o kadar artar.
Bu örnekte, herkesin bilgi/fikir sahibi olduğu bir soruya sizde cevap verdiniz. Cevap oranı yüksek olduğu için görüntülenme başına az kazanırsınız ama paylaşım yapmasanız bile bu soruya rağbet olduğundan sorunun görüntülenmesinden yine kazanç elde edeceksiniz.
Eğer soruya ilk sıralarda cevap verirseniz, diğer kişiler cevap yazana kadarki olan sürede yine her görüntülenmeden yüksek kazanç elde edeceksiniz. Sadece bu kazanç, insanlar cevap yazdıkça düşecek. Yani ilk cevap yazanlardan olmak yine önemli.
Bu sistemde yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız :
İstek ve önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz arkadaşlar.
İyi günler, bol kazançlar dilerim.