Purcellin yağı nedir? Hangi alanlarda neden kullanılmaktadır?

Purcellin yağı nedir? Hangi alanlarda neden kullanılmaktadır?

Ördeklerin soluk bezi yağından elde edilir.İnsanlar genelde çatlak ve yara izlerini azaltmak için kullanılır.

Purcellin yağı ; Kuru cilt , yara izleri, çatlak tedavisine yardımcı olmak için kullanılan kozmetikte oldukça yaygin olan bir cilt yağıdır. Purcellin yağı dünyaca ünlü yıldızlar tarafından da kullanılıp onaylanan bir yağ olma özelliği taşıyor. Purcellin yağı cilt renk tonunu eşitler, çatlak izlerini , yara izlerini iyileştiren ve bu izlerin görünümünü iyileştiren bir kozmetik yağıdır. Ciltte emilimi kolaydır.

Vücut tarafından kolayca emilebilen bir yağdır. Kuru ciltlere önerilir. Yüzdeki lekeleri yok eder.